– Vær tålmodig, gi kroppen tid!

Del dette

Torill Elise Støback (74) fra Tromsø lever et aktivt liv, der reiser, turer i det nordnorske landskapet, hobby og venner tar mye tid. For snart 30 år siden skjedde det forandringer som påvirket den vitale pensjonisten

– Jeg innser at jeg ikke blir yngre

Torill Elise forteller: – Jeg var bare 49 år, da jeg innså at jeg ikke blir yngre, og jeg bestemte meg for at det ikke skulle påvirke livskvaliteten min. Å kunne være i normal aktivitet, som å gå i nedoverbakke og trapper, er noe som de fleste ikke tenker over er et problem. For naturen og friheten til å kunne nyte denne fysisk, er noe av det viktigste for meg og gir livsglede og energi daglig.

Torill er glad i å strikke, og er glad fingrene henger med.

Påvirker hverdagen

– Jeg har sett andre leve med konstant, fysisk reduksjon som kan ta gleden fra hvem som helst. Jeg har ikke lyst å føle meg redusert, det kan bli utmattende i det lange løp. For mange påvirker slikt hverdagen i den grad at man ikke er opplagt til dagliglivets aktiviteter, forteller pensjonisten fra Tromsø.

– Kroppen endrer seg ikke over natten, så det sier seg selv at tålmodighet er en dyd

Facebook vekket oppmerksomheten

Et innlegg på Facebook vekket imidlertid Torills oppmerksomhet. – Jeg fant en artikkel om Collagen Plus og tenkte at dette er kanskje verdt å gi en sjanse. Jeg prøvde først i et par måneder, men merket egentlig ingenting. Men etter lengre tid med Collagen Plus som daglig tilskudd, kan jeg bare si at jeg i dag er superfornøyd. Torill ser lyst på livet og pensjonisttilværelsen.

Hun har følgende råd til andre i hennes situasjon: – Prøv Collagen Plus! Jeg kan på det sterkeste anbefale produktet. Og husk å gi kroppen tid og vær tålmodig. Det fungerte for meg!

Prøv originalen Collagen Plus i 60 dager


  Helsefunksjoner:

  Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Kosttilskuddet dekker også dagsbehovet for vitamin D.

  – Eneste handikap jeg lever med nå er golfhandikap

  Les mer »

  Gjør som Øystein Davidsen – ta Collagen Plus

  Les mer »