– Det føles godt å være gull verdt

Del dette

Randi Hundal har vært Collagen Plus kunde i 7 år.

For sin arbeidsgiver er Randi Hundal (69) fra Bærum verdt sin vekt i gull, og det kommer ekstra til sin rett i disse korona-tider. Uten Collagen Plus hadde det ikke gått.

Etter en lang yrkeskarriere gikk Randi Hundal (69) av med pensjon for seks år siden. Da fikk hun yrkesgleden tilbake, og har jobbet som ekstrahjelp på samme arbeidsplass siden. – Nå som det er korona-tilstand har jeg tatt mange ekstravakter, og sjefene er så takknemlige for at vi pensjonister også stiller opp. De sier vi er gull verdt, forteller Randi. Om jobben hun gjør ikke verdsettes i gull på ekte, så er Randi glad for de ekstra pengene hun tjener ved siden av pensjonen.

Å kunne jobbe øker livskvaliteten

Etter å ha jobbet et helt liv begynte jobben å føles tung for Randi, både fysisk og mentalt, da hun rundet 60 år.

– Jeg gikk av med pensjon etter 85-årsregelen da jeg var 63, men jeg fortsatte altså å ta vakter. Og nå som jeg ikke har ansvar for oppfølgingen kan jeg bare kose meg på jobb, det er rett og slett ordentlig deilig! Å gå på jobb øker min livskvalitet, så det har jeg tenkt å fortsette med til kroppen ikke orker mer, sier Randi.

Mye av grunnen til at hun kan gå på jobb, tilskriver hun Collagen Plus. – Med Collagen Plus kjenner jeg meg smidig, og jeg har god mobilitet i kroppen. Dette er nok grunnen til at jeg fortsatt kan være yrkesaktiv, sier hun.

Randi har prøvd andre kosttilskudd, men ikke før hun fant Collagen Plus falt alt på plass.

Trener seg ut av den onde sirkel

At et sunt kosthold og regelmessig bevegelse er grunnlaget for et godt liv, det vet Randi godt. Hun liker å trene og holde seg i form. – Å gå på jobb gjør mye for mitt fysiske og psykiske velvære, men jeg trenger også å trene. I 1997 begynte jeg med muskelstimulerende elektrotrening, som tilpasses hver enkelt og er fantastisk. Jeg ble sterk og gikk inn mange centimeter, så det har jeg fortsatt med. Det er deilig å være sterk i kroppen, sier Randi.

Hun passer også på å være ute hver dag, og går ofte turer. Også i denne sammenheng ser Randi behovet for Collagen Plus.

– Hvis man ikke har smidige ledd og muskler er det lett å sette seg ned og unngå aktivitet. Det blir en ond sirkel, sier hun.

Nødvendigheten av tid

Collagen Plus er satt sammen av ingredienser som bidrar til normal kollagendannelse i kroppen, som holder leddene komfortable og opprettholder normale knokler og normal muskelfunksjon. Randi var en av de første brukerne av Collagen Plus, da kosttilskuddet ble lansert i 2014.

–  Da jeg leste at Collagen Plus kan bidra til komfortable ledd ville jeg prøve det. De første 3-4 måneder merket jeg ingenting, men jeg er utholdende og tenkte at jeg må i alle fall gi det et halvt år. For meg er Collagen Plus helt nødvendig, sier Randi.

Derfor har hun tatt sin daglige dose i alle disse årene. Hun varierer jeg mellom enkel og dobbel dose, etter behov, og det kommer hun til å fortsette med.

– Hvis jeg kjenner antydning til stivhet eller andre utfordringer tar jeg dobbel dose i noen måneder, også blir alt bra igjen, sier hun.

Ny og bedre

Nå har Collagen Plus blitt ny og enda bedre. Collagen Plus er nå beriket med Boswellia serrata som bidrar til å holde leddene komfortable. Gjør som 200.000 andre nordmenn – bestill i skjemaet nedenfor og få 60 dagers gratis forbruk (frakt kun 79,-).

Prøv originalen Collagen Plus i 60 dager


  Helsefunksjoner:

  Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Kosttilskuddet dekker også dagsbehovet for vitamin D.

  – Barnebarnet er livets dessert

  Les mer »

  – Eneste handikap jeg lever med nå er golfhandikap

  Les mer »