Om Biomed Pharma

BioMed Pharma AS er en innovativ norsk leverandør av kosttilskudd med en klar visjon: Vi setter kvalitet foran kvantitet. Vi har over 20 års erfaring i bransjen, og vår kjernekompetanse er å sende kosttilskudd av høy kvalitet rett hjem til forbruker. Collagen Plus har raskt blitt et av Norges mest populære kosttilskudd, og BioMed Pharma ble kåret til gasellebedrift i 2018.

Rene og naturlige ingredienser

Våre kosttilskudd er basert på rene, naturlige og godt vitenskapelig testede ingredienser. Vi følger farmasøytisk standard GMP, og alle råvarene blir levert til vår norske produsent (PharmaTech AS) med mikrobiologisk sertifikat. Når du velger produkter fra BioMed Pharma, skal du vite at kosttilskuddene er utviklet og produsert i Norge, laget av de fineste, reneste og mest naturlige ingrediensene markedet kan tilby.

Kvalitet til fornuftig pris

Å kjøpe kosttilskudd direkte fra oss, innebærer at vi kan holde prisene nede tross høye kvalitetskrav. Vi tilbyr fleksible leveranser for å gi deg maksimal frihet og personlig kundeservice. Det er aldri noen bindingstid eller kjøpsforpliktelse knyttet til abonnementet, og vi ønsker at det skal være enkelt å være kunde hos oss!

Vår kundeservice er der for deg

Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 62 02 23 00 alle hverdager kl. 08.00-15.00. For å gi deg maksimal frihet, fleksibilitet og topp kundeservice, skreddersyr vi leveringene etter ditt behov. Vår hyggelige kundeservice står parat for å kunne hjelpe deg på best mulig måte, slik at du blir fornøyd.