Ole Tufte anbefaler Collagen Plus

Del dette

Ole Tufte har arbeidet med mennesker i over 28 år. Yrket hans er fysisk tungt, og samtidig som han hjelper andre ønsker Tufte å holde sin egen livskvalitet på topp.

Ole har i en årrekke jobbet med mennesker, og han kjenner godt til utfordringene mange opplever i hverdagen knyttet til alder og belastninger. Han anbefaler riktig mosjon og et variert kosthold, slik at kroppen får grunnlag for normal funksjonalitet.

Alderen påvirker mange

– I jobben møter jeg mange som har behov for veiledning og oppfølging, forteller Tufte. Aldersgruppen han sikter spesielt til har gjerne passert 50, hvor kroppen tross alt har gjennomgått mange års vedvarende bruk.

Ole Tufte forklarer videre: – Hendene er levebrødet mitt. For 6-7 år begynte jeg å tenke mer bevisst på at kroppen og hendene mine skal fungere livet ut, og jeg bestemte meg for i første omgang å legge om arbeidet. Etterhvert trappet jeg også ned på arbeidsmengden, men fant fort ut at jeg ikke trivdes med det. Jeg har lenge igjen av yrkeskarrieren, og målet er absolutt å holde på så lenge som mulig.

Tuftes beste tips

Ole er glad i sin hektiske hverdag, og synes det er flott å ha en jobb å gå til som man trives med. Han ser for seg mange og gode år med kolleger, og tanken på en karriereomlegging er hverken fristende eller aktuell.

– Jeg brukte en del tid på undersøkelser for å finne et kosttilskudd med udenaturert kollagen, og kom jeg frem til at Collagen Plus oppfylte mine kvalitetskrav.

– Den ryddige informasjonen, ingrediensene og måten produktet ble fremstilt på, gjorde at jeg fikk en god magefølelse, forklarer han.

Kosttilskuddet tilfredsstilte kravene

I mitt yrke er jeg helt avhengig av hendene, hvor styrke og fleksibilitet er alfa og omega. Jeg ønsket å finne et kosttilskudd som tilfredsstilte mine krav, og falt for Collagen Plus.

Ole bestemte seg for å gi kosttilskuddet et forsøk, og begynte å ta 2 kapsler Collagen Plus hver dag.

– Jeg fant ganske raskt ut at Collagen Plus dekket mitt behov. Etter å ha brukt produktet i seks uker, skjønte jeg at dette var kosttilskuddet jeg ville og måtte fortsette med.

Derfor anbefaler han Collagen Plus

Tufte er oppriktig begeistret for Collagen Plus. – Jeg er svært opptatt av etikk, og i min daglige jobb møter jeg mange som trenger rådgivning og veiledning.

– Nå har jeg brukt Collagen Plus lenge nok til å være både overbevist og trygg på produktet. Derfor har jeg ingen problemer med å anbefale Collagen Plus til andre.

Prøv originalen Collagen Plus i 60 dager


  Helsefunksjoner:

  Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Kosttilskuddet dekker også dagsbehovet for vitamin D.

  – Jeg tør ikke slutte med Collagen Plus

  Les mer »

  – Vær tålmodig, gi kroppen tid!

  Les mer »