Livsglede er god helse!

Del dette

For Ragnhild Strømsheim (71) består en god hverdag av å kunne reise på tur i inn- og utland, dra på spontane vennetreff og nyte livet. Hun setter god helse høyt, og vil ikke at alderen skal være noen hindring.

– Jeg elsker å reise! Jeg får energi av å oppleve nye steder og kulturer! Fra huset sitt på Langevåg er Ragnhild omgitt av den storslagne vestlandsnaturen, og fra terrassen kan hun se fergebåtene krysse Borgundfjorden, og skimte Ålesunds hustak og tårn i Ålesund i det fjerne. Den erfarne globetrotteren forteller takknemlig hvorfor hun har begynt å reise igjen, etter et opphold på åtte år.

Ragnhild tok et viktig valg

– Livet byr på mye fint, men jeg har også hatt motgang som har satt sine spor på kropp og sjel sier Ragnhild, og forteller åpenhjertig om sjokket og savnet etter ektemannen Asbjørn, som plutselig gikk bort i 2009.

Ekteparet hadde delt både reise- og dansegleden, og dro fast utenlands to til tre ganger i året gjennom hele ekteskapet. – Etter Asbjørn gikk bort, ble jeg nesten umerkelig mer passiv etter som årene gikk, og gnisten var liksom tapt. Til slutt merket jeg at jeg måtte ta et valg. Jeg satt og så på TV da en reklame om kosttilskuddet Collagen Plus plutselig dukket opp.

– Jeg kjente meg så godt igjen i reklamen, så jeg nølte ikke med å bestille Collagen Plus.

God helse er nøkkelen til et godt liv

Ragnhild forteller at etter bare 14 dager kunne hun fastslå at Collagen Plus skulle hun fortsette med. – Jeg ga meg selv et spark bak til å ta fatt på hverdagen, og det var jammen på tide, ler Ragnhild.

I dag er kalenderen fylt opp av glede, gjøremål og aktiviteter. – Det hadde gått så langt tid at jeg nesten hadde glemt hvordan initiativlyst og en travel dag føltes. Jeg farter mye rundt, kjører bil, drar på tur og ferie, treffer venner og gjør ting jeg lot være å gjøre på flere år. Ragnhild har også ni barnebarn og to oldebarn, som hun bruker mye tid sammen med.

Collagen Plus er alltid med på tur

At humøret og kroppen er på topp er Ragnhild glad for, og hun får utløp for energien ved å danse. – I slutten av oktober har ei venninne og jeg booket oss på et slikt på dansecruise. Det er så morsomt å danse, jeg klarer nesten ikke å stoppe, ler den sjarmerende vestlendingen.

– At livet er hva jeg gjør det til, er en flott tanke som jeg verner om. Det er så sant som det er sagt at å ha god helse er å ha et godt liv. Jeg får jo mye mosjon med dans, dra på ferier og leke med barnebarna.

Jeg tar alltid med Collagen Plus på tur, det føles liksom trygt å vite at boksen med kapsler ligger i veska.

Prøv originalen Collagen Plus i 60 dager


  Helsefunksjoner:

  Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Kosttilskuddet dekker også dagsbehovet for vitamin D.

  Ole Tufte anbefaler Collagen Plus

  Les mer »

  – Eneste handikap jeg lever med nå er golfhandikap

  Les mer »