I storform med Collagen Plus i sekken!

Del dette

Hele Norges gladgutt Svein Østvik (58) jubler lykkelig fra Telemarks høyeste fjell på sin første topptur, etter at han måtte gi seg i det populære TV-programmet ”71° nord – Norges tøffeste kjendis” i 2017.

Endelig på toppen med Collagen Plus!

På toppen av Gaustatoppen står Svein Østvik bredbeint og glisende, med vinden ruskende i håret. Den sjarmerende TV-personligheten strekker armene i været, som om han vil omfavne både fjellheim og overraskende turister. – Endelig klarte jeg det, jeg er på toppen – jaaaaaaaa! roper han gledesstrålende.

I alle retninger bretter det mektige fjellandskapet seg ut, med blinkende blått vann så langt øyet kan se. Gaustatoppen er en av Norges mest populære turer, og den fantastiske utsikten er en belønning for slitne turgåere. Hele fjellturen tar noen timer i bratt stigning, og det høyeste punktet ligger hele 1883 moh.

– Jeg er jo helt skjelven i knærne av lykke, utbryter eventyreren som har vært rikskjendis siden han ble sluppet løs på TV ruta som eksentrisk sydenturist for 12 år siden. Han setter hendene i midjen og demonstrerer sin glede med noen spenstige hopp à la Riverdance.

Svein måtte bryte 71° Nord

En jentegjeng har gjenkjent Østvik, og husker godt hvordan Svein gråtkvalt måtte gi seg i den tøffe kjendiskonkurransen 71° Nord. En mann har møysommelig karret seg opp fjellryggen og kommer bort. – Neimen, så utrolig flott å se deg ute i fjellet igjen. Må bare si at du imponerte stort på 71° Nord, men jeg husker at du sleit skikkelig!

Jøss, hva har skjedd, du er jo i storform!

Den spenstige fjellgeita smiler og forteller energisk:

– Der jeg måtte bryte var omtrent som her, med en smal fjellkam og stup rett ned og uten sikring. Jeg kjente turen skikkelig i beina, og jeg stolte ikke lenger på meg selv.

Derfor er Svein i storform

Jentegjengen og mannen blir nysgjerrige: – Men hva har skjedd med deg siden den gang? Svein klapper seg på knærne og sier: – Jeg har ikke endret på så mye i livet, men jeg har begynt å tenke mer over hva jeg spiser og passer på å få beveget på meg daglig. I tillegg har jeg begynt å ta et kosttilskudd som heter Collagen Plus, og det er hvert fall ikke noe jeg skal slutte med!

– Jeg har alltid vært åpen for nye utfordringer, da blir du jo også bedre kjent med deg selv. I det trygge og kjente kan livet raskt stagnere. Stikk heller begge beina utenfor komfortsonen, og lev på spenstige knær, ler humørsprederen med sin umiskjennelig latter.

– Når kroppen fungerer er formen og humøret på topp. Jeg anbefaler Collagen Plus på det varmeste, og nå har også mutter’n på 93 år begynt!

Prøv originalen Collagen Plus i 60 dager


  Helsefunksjoner:

  Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Kosttilskuddet dekker også dagsbehovet for vitamin D.

  – Derfor tar jeg Collagen Plus

  Les mer »

  Livsglede er god helse!

  Les mer »