Fra barkrakker i syden, til knebøy på trening

Del dette

Hele Norges realitykonge, Svein Østvik (58), har i mange år prydet TV-skjermene med Charterfeber, Camp Senkveld, 71° Nord og Farmen Kjendis. Men han tar ikke helsen for gitt av den grunn, nå som han har funnet nøkkelen til god helse.

Tungt å være på sidelinjen

I alle år har Svein og hans barn vært aktive med ulike idretter. I perioder har han derimot måttet holde seg unna treningen på grunn av fysiske begrensninger, og da har han virkelig kjent på følelsen av å måtte stå på sidelinjen og ikke kunnet være med. Det har han aldri likt.

Jeg så at det fysiske livet mitt begynte å bli innskrenket.

Da aktivitetsnivået ble begrenset, påvirket det også psyken hans, forteller han. – Og når man kommer opp i alderen er jo helsen utrolig viktig. Man kan ikke ta helsen for gitt.

I tillegg har Svein vært med på flere TV programmer opp gjennom årene hvor vi har kommet tett innpå humørsprederen.

Grunnen til at folk tror jeg ikke er fysisk aktiv, er nok fordi jeg muligens har vært på for mange barkrakker i syden.

– Collagen Plus er nøkkelen for meg

Realitykongen merker at han har det godt med seg selv når han kan være aktiv på det lokale treningssenteret i Asker. Collagen Plus har fått lov til å være med når sprekingen tar turen til treningssenteret. Mellom kondisjons-, brystpress-, mage- og knebøysøvelser, forteller Svein at formen ikke hadde vært den samme uten Collagen Plus.

Nå trener jeg mer eller mindre hver dag, og Collagen Plus er nøkkelen til at jeg får trent. Tilskuddet gjør at jeg kan være i aktivitet, og det betyr mye.

Kun etter to måneder med bruk av Collagen Plus, var han fast bestemt på å fortsette med det originale produktet for ledd. – En del av livet for meg er å holde meg i form, og jeg har funnet løsningen, avslutter han.

Prøv originalen Collagen Plus i 60 dager


  Helsefunksjoner:

  Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Kosttilskuddet dekker også dagsbehovet for vitamin D.

  I storform med Collagen Plus i sekken!

  Les mer »

  – Eneste handikap jeg lever med nå er golfhandikap

  Les mer »