– Barnebarnet er livets dessert

Del dette

Evelyn Ness (54) er på beina hele dagen i barnehagen, men kan likevel gå tur med barnebarnet om ettermiddagen når hun er på besøk. Med aktivitet og ingrediensene i Collagen Plus holder hun formen ved like. Vi har intervjuet Evelyn for å finne ut mer om henne og hvordan hun opplever Collagen Plus:

Hei! Jeg heter Evelyn Ness, er 54 år og bor på Skodje, sammen med min mann.

Mye fysisk aktivitet i barnehagen

Hvor er egentlig Skodje? Det er et tettsted på Sunnmøre, 2,5 mil øst for Ålesund.

Har du familie? Ja, jeg er en familiekjær mor som har fire voksne barn og et barnebarn på 5 ½ år. Det er virkelig livets dessert.

Hva jobber du med? Jeg jobber i barnehage med de minste barna, fra null til tre år. Jeg stortrives i jobben min!

Fortell om arbeidsdagen din: Det er mye hektisk aktivitet til tider med mye løfting, bæring og påkledning. Vi har så mye flott natur rundt barnehagen, så vi er ofte på turer.

Hva liker du å gjøre på fritiden: Både med jobben og for å være sammen med barnebarnet mitt så må jeg være aktiv, og i god fysisk form. Jeg liker også å gå turer når jeg kommer hjem fra jobb. Mitt barnebarn synes det er kjekt når mormor kan være med på tur, og vi er ofte i fjøra i Murvika. Vi drar også en del på tur med campingvognen, og liker å utforske nye plasser sammen med familien, og gode venner.

Har brukt Collagen Plus i 8 år

Når begynte du med Collagen Plus? For åtte år siden. Det hjelper meg å opprettholde normal muskelfunksjon, komfortable ledd og dannelse av bindevev.

Når tar du Collagen Plus? Jeg tar fire kapsler hver dag, og har alltid dem med meg, enten jeg er på helgetur eller ferietur. Tusen takk for Collagen Plus.

Ny og bedre

Nå har Collagen Plus blitt ny og enda bedre. Collagen Plus er nå beriket med Boswellia serrata som bidrar til å holde leddene komfortable. Gjør som 200.000 andre nordmenn – bestill i skjemaet nedenfor og få 60 dagers gratis forbruk (frakt kun 79,-).

Prøv originalen Collagen Plus i 60 dager


  Helsefunksjoner:

  Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Kosttilskuddet dekker også dagsbehovet for vitamin D.

  Gjør som Øystein Davidsen – ta Collagen Plus

  Les mer »

  – Det føles godt å være gull verdt

  Les mer »