– Eneste handikap jeg lever med nå er golfhandikap

Del dette

Hans-Petter Kristiansen (66) fra Fetsund trives aller best på golfbanen, og har gjennom årene trasket flere mil på gressmatta. Den sjarmerende pensjonisten er glad formen holder og helsa er god, og er overbevist om at fysisk aktivitet er nøkkelen til et langt liv.

– Hobbyen min har ingen aldersgrense

– Jeg synes dette er Norges beste golfbane, sier golfentusiasten der han står under en knallblå himmel på Miklagard Golf på Kløfta, hans faste tilholdssted fire dager i uken. Vintersesongen tilbringer Hans-Petter på Hua Hin i Thailand, kjent for å ha noen av Asias beste golfbaner.

Hans Petter forteller videre: – Det var faren min som fikk meg interessert i golf. Han begynte å spille som 73-åring og holdt på til han var 90! Golf er tydeligvis en familielidenskap, for sønnen spiller også golf, og det på 22. året.

Golf krever god fysikk

Hans-Petter forteller at det viktigste som golfer er å ha smidighet i kroppen for å få til den helt riktige svingen. Et godt og fast tak rundt golfkølla styrer ballen i riktig retning. Gode knær og sterk rygg er også en fordel, for det blir mye trasking med tung golfbag over skulderen i løpet av en hel dag på banen.

– Tanken på at jeg ikke skal kunne ha helse til å dyrke hobbyen min, er rett og slett en deprimerende tanke.

Golf er min store lidenskap, og jeg ville nok ikke være til å ha i hus uten golfen, innrømmer Hans-Petter.

Flotte år med Collagen Plus i bagen

Å kjenne på at alderen og at mange år på banen har krevd sitt, gjorde at Hans-Petter begynte å lure på hvor lenge han kunne opprettholde sitt gode liv. – Jeg vet om andre golfere som har vært glad for å ta kosttilskudd, og når en venn fortalte om sin opplevelse av Collagen Plus, stolte jeg på han selv om jeg var litt skeptisk.

– Det var for fire år siden fikk jeg anbefalt Collagen Plus, og nå er jeg sjeleglad for rådet og passer på å ta kosttilskuddet hver eneste dag.

De siste fire årene har vært flotte, og jeg er på golfbanen så ofte jeg kan og øver på den riktige svingen. Jeg står fram med min historie, fordi jeg ønsker å spre det gode budskap – gi Collagen Plus en sjanse og du vil ikke angre!

Prøv originalen Collagen Plus i 60 dager


  Helsefunksjoner:

  Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Kosttilskuddet dekker også dagsbehovet for vitamin D.

  Gjør som Øystein Davidsen – ta Collagen Plus

  Les mer »

  – Vær tålmodig, gi kroppen tid!

  Les mer »