COllagen plus pakke

Collagen Plus® inneholder konsentrerte kilder av udenaturert kollagen type I og II, virgin lakseolje fra Vestlandet, mangan, antioksidanten vitamin C, samt vitamin D.
Hver dag er det flere tusen fornøyde kunder som spiser Collagen Plus®.

Prøv originalen Collagen Plus i 60 dager

Legg inn ditt telefonnummer og vi henter din adresse og fyller ut skjema


For at du skal få den ekte Collagen Plus-følelsen, gir vi deg 2 måneders GRATIS* forbruk, direkte levert til din postkasse.
* Du betaler kun kr 79 i frakt for velkomstpakken. Deretter mottar du forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199 per måned inkludert fri frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én per husstand.

Bruksanvisning til Collagen Plus®
Vanlig dosering er 2-4 kapsler per dag. Doseringen kan dobles ved behov.

Kroppen må omstille seg

Prøvepakken inneholder 60 dagers behandling, ettersom det tar tid for kroppen å omstille seg. Vi tilråder deg å ta anbefalt dagsdose på 2-4 kapsler, slik at virkestoffene i Collagen Plus® får mulighet til å tilpasse seg kroppen din. Hvordan bruken av kosttilskuddet oppleves er helt individuelt, men tilbakemeldingene fra våre kunder er å ha nok tålmodighet, og ta kapslene jevnt og kontinuerlig. Det tar også tid for kroppen å omstille seg, og enkelte kunder velger å ta 4 kapsler i en periode.

Tips fra våre kunder

Sett boksen et synlig sted, slik at det er enkelt å huske å ta kapslene. Å innarbeide nye rutiner tar tid, men er viktig fordi ved å ta kapslene regelmessig sikrer man et jevnt inntak av næringsstoffene. Mange kunder har god erfaring med å doble dosen påfølgende dag om man glemmer å ta kapslene en dag.

Vær tålmodig

Vi anbefaler å prøve ut påfølgende forsendelse i 4 måneder så du får brukt produktet i minst 6 sammenhengende måneder. Noen velger å fortsette med dobbel dose, mens andre velger å gå ned på dagsdosen for vedlikehold. Dersom du ønsker å fortsette med dobbel dose, gi beskjed til vår hyggelige kundeservice så tilpasser vi din neste leveranse!

Collagen Plus® er utviklet og produsert i Norge.

Deklarasjon: Collagen Plus®

Collagen Plus® inneholder konsentrerte kilder av udenaturert kollagen type I og II, virgin lakseolje fra Vestlandet, mangan, antioksidanten vitamin C, samt vitamin D. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for leddbruskens og knoklenes normale funksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler og normal muskelfunksjon. Vitamin D bidrar også til normalt opptak og utnyttelse av kalsium og fosfor, som er viktig for et sterkt skjelett. Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler og til normal dannelse av bindevev, samt beskytte cellene mot oksidativt stress.

Kosttilskudd: 120 kapsler per boks

Innhold per anbefalte dagsdose:

Virgin lakseolje:
2 kapsler: 1000 mg 
4 kapsler: 2000 mg
Hvorav:
– Omega-3 fettsyrer totalt:
2 kapsler: 120 mg
4 kapsler: 240 mg
– DHA og EPA:
2 kapsler: 50 mg
4 kaspler: 100 mg

Kollagen type I og II:
2 kapsler: 100 mg
4 kapsler: 200 mg

Vitamin C:
2 kapsler: 100 mg (125*) 
4 kapsler: 200 mg (250*)

Vitamin D:
2 kapsler: 16 µg (320*)
4 kapsler: 32 µg (640*)

Mangan:
2 kapsler: 1 mg (50*)
4 kapsler: 2 mg (100*)

* % av referanseinntak

Ingredienser: Virgin lakseolje (67%), gelatin fra storfe, kollagen type I & II av kylling (13%), L-askorbinsyre, konsistensbevarer (glycerol), mangansulfat, kolekalsiferol.

Anbefalt dagsdose: 2 – 4 kapsler.

Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Kosttilskkudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. Oppbevares utilgjengelig for barn, og anbefales ikke til barn under 11 år.

Utviklet og produseret i Norge av PharmaTech AS.

Vi snakker med hundrevis av kunder hver dag, og vi har samlet sammen spørsmålene de fleste av dere lurer på her.

Hvordan fungerer abonnementet?

Svar: Det skal være enkelt og greit å handle hos oss. Du får derfor forsendelsene direkte levert i postkassen din, slik at du er sikker på å aldri gå tom for kapsler. Den første forsendelsen blir levert innen 10 dager, og inneholder gratis forbruk for 2 måneder – du betaler kun porto kr 79. Deretter får du levert Collagen Plus® hver 4. måned for kr 796, og vi spanderer alltid portoen!

– Gratis levering direkte i postkassen
– Du får alltid ferske produkter
– Du går aldri tom for kapsler
– Ingen bindings- eller kjøpsforpliktelse
– Fleksibel levering, skreddersydd for deg
– Ingen forhåndsbetaling

 

Kan jeg tilpasse leveringene?

Svar: Du kan endre leveringene akkurat som du vil. Ta en pause, stopp eller korriger tidsintervallet som du ønsker, vår hyggelige kundeservice hjelper deg på best mulig måte slik at du blir fornøyd. Ring oss på telefon 62 02 23 00 man-fre 08.00-15.00, eller send en mail til post@biomed-pharma.no. For å gi deg maksimal frihet, fleksibilitet og topp kundeservice, er det heller ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelse knyttet til abonnementet.

Husk! Tar du dobbel dose, gi beskjed til kundeservice så tilpasser de din neste leveranse!

Hva inneholder Collagen Plus®?

Svar: Anbefalt dagsdose á 2 kapsler, inneholder 1000 mg virgin lakseolje fra Vestlandet i Norge, 100 mg udenaturert kollagen type I og II fra kylling, 1 mg mangan, 100 mg vitamin C og 16 µg vitamin D. Selve kapselskallet er laget av gelatin fra storfe. Vitamin C er en sterk antioksidant, og bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for leddbruskens og knoklenes normale funksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler og normal muskelfunksjon. Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler og til normal dannelse av bindevev, samt beskytte cellene mot oksidativt stress.

Hva er kollagen?

Svar: Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet hos mennesker, og 70 % av proteinet i brusken består av kollagen. Kollagen fungerer som støtdempere i alle ledd, og kollagen har en sentral funksjonalitet i ledd, og finnes b.la. i fingre, hofter og knær. På samme måte som en bilmotor, trenger leddene smøring og jevnlig «service».

Hva er spesielt med kollagenet i Collagen Plus®?

Svar: Collagen Plus® inneholder udenaturert kollagen type I og II. Kollagen type I finnes bl.a. i hud, sener, hår og kar, mens kollagen type II er den viktigste bestanddelen i leddbrusk. I Collagen Plus® er hovedinnholdet fra kollagen udenaturert type II fra kylling, men det finnes spor av type I. At vi velger å bruke udenaturert kollagen, betyr at du får i deg en kollagen hvor råvaren ikke er kjemisk bearbeidet. Vi velger kun ingredienser av ypperste kvalitet, og vi er glad for å kunne tilby denne formen for kollagen til våre kunder.

Hvor lenge og hvor mange kapsler må jeg ta?

Svar: Du får prøve Collagen Plus® i 60 dager helt kostnadsfritt*, ettersom det kan ta tid for kroppen å omstille seg. Vi tilråder deg å spise 2 – 4 kapsler daglig, slik at virkestoffene i Collagen Plus® får mulighet tilpasset seg kroppen din. Hvordan bruken av kosttilskuddet oppleves er helt individuelt, men tilbakemeldingene fra våre kunder er å ha nok tålmodighet, og ta kapslene jevnt og kontinuerlig. Husk også at Collagen Plus® inneholder mange nyttige næringsstoffer som omega 3 og viktige vitaminer og mineraler. * Du betaler kun portoavgift på kr 79 på første forsendelse.

Tips! Sett Collagen Plus® tilgjengelig og godt synlig. Mange liker å ha boksen fremme på kjøkkenbenken, slik at de ikke glemmer å ta kapslene!

Er det noe jeg må å ta hensyn til når jeg spiser Collagen Plus®?

Svar: Tar du kapslene på tom mage, kan det i svært få tilfeller forekomme løs mage. Vi foreslår at du tar kapslene sammen med mat, gjerne til et måltid som middag. Hvis du tar livsviktige medisiner og er i tvil om det er forenelig med kosttilskudd, anbefaler vi at du tar kontakt med din fastlege.

Er Collagen Plus® norsk?

Svar: Collagen Plus® er et kosttilskudd som er utviklet og produsert i Norge. Selskapet Pharmatech utenfor Fredrikstad fremstiller Collagen Plus® på deres hypermoderne fabrikk, etter farmasøytisk standard Good Manufacturing Practice (GMP).

Har dere en medlemsklubb?

Svar: Ja, det har vi. Ved ditt første kjøp, få du som kunde hos oss et automatisk og gratis medlemskap i fordelsklubben PLUS. Medlemskapet gir deg alltid fri frakt og levering rett til postkassen*. Du mottar eksklusive kundefordeler, rabatter og VIP-tilbud. Du kan bli kontaktet via brev, telefon, e-post, SoMe og SMS for å bli informert om våre tilbud og medlemsklubbfordeler fra oss og nære samarbeidspartnere av Skagerak Gruppen AS.
*Introduksjonstilbudet kan avvike.

Hvem er kundene dere fremstiller i markedsføringen?

Svar: Vi mottar daglig flotte tilbakemeldinger fra fornøyde kunder som både gleder og rører oss. Mange anbefaler Collagen Plus® til familie, venner og kjente, og ønsker å stå fram med sin opplevelse av kosttilskuddet. Alle våre kundehistorier er derfor virkelige fortellinger fra glade og aktive kunder, som håper at andre skal få kjenne på den ekte Collagen Plus®-følelsen. Vi synes det er flott å få lov til å videreformidle våre kunders selvopplevde erfaringer, fordi det er brukeren som kjenner seg selv og sin kropp aller best. Send gjerne inn en e-post til post@biomed-pharma.no og del din historie!

Bruksanvisning til Collagen Plus®
Vanlig dosering er 2-4 kapsler per dag. Doseringen kan dobles ved behov.

Kroppen må omstille seg

Prøvepakken inneholder 60 dagers behandling, ettersom det tar tid for kroppen å omstille seg. Vi tilråder deg å ta anbefalt dagsdose på 2-4 kapsler, slik at virkestoffene i Collagen Plus® får mulighet til å tilpasse seg kroppen din. Hvordan bruken av kosttilskuddet oppleves er helt individuelt, men tilbakemeldingene fra våre kunder er å ha nok tålmodighet, og ta kapslene jevnt og kontinuerlig. Det tar også tid for kroppen å omstille seg, og enkelte kunder velger å ta 4 kapsler i en periode.

Tips fra våre kunder

Sett boksen et synlig sted, slik at det er enkelt å huske å ta kapslene. Å innarbeide nye rutiner tar tid, men er viktig fordi ved å ta kapslene regelmessig sikrer man et jevnt inntak av næringsstoffene. Mange kunder har god erfaring med å doble dosen påfølgende dag om man glemmer å ta kapslene en dag.

Vær tålmodig

Vi anbefaler å prøve ut påfølgende forsendelse i 4 måneder så du får brukt produktet i minst 6 sammenhengende måneder. Noen velger å fortsette med dobbel dose, mens andre velger å gå ned på dagsdosen for vedlikehold. Dersom du ønsker å fortsette med dobbel dose, gi beskjed til vår hyggelige kundeservice så tilpasser vi din neste leveranse!

Collagen Plus® er utviklet og produsert i Norge.

Deklarasjon: Collagen Plus®

Collagen Plus® inneholder konsentrerte kilder av udenaturert kollagen type I og II, virgin lakseolje fra Vestlandet, mangan, antioksidanten vitamin C, samt vitamin D. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for leddbruskens og knoklenes normale funksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler og normal muskelfunksjon. Vitamin D bidrar også til normalt opptak og utnyttelse av kalsium og fosfor, som er viktig for et sterkt skjelett. Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler og til normal dannelse av bindevev, samt beskytte cellene mot oksidativt stress.

Kosttilskudd: 120 kapsler per boks

Innhold per anbefalte dagsdose:2 kapsler4 kapsler
Virgin lakseolje1000 mg2000 mg
Hvorav:  
– Omega-3 fettsyrer totalt120 mg240 mg
– DHA og EPA50 mg100 mg
Kollagen type I og II100 mg200 mg
Vitamin C100 mg (125*)200 mg (250*)
Vitamin D16 µg (320*)32 µg (640*)
Mangan1 mg (50*)2 mg (100*)

* % av referanseinntak

Ingredienser: Virgin lakseolje (67%), gelatin fra storfe, kollagen type I & II av kylling (13%), L-askorbinsyre, konsistensbevarer (glycerol), mangansulfat, kolekalsiferol.

Anbefalt dagsdose: 2 – 4 kapsler.

Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Kosttilskkudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. Oppbevares utilgjengelig for barn, og anbefales ikke til barn under 11 år.

Utviklet og produseret i Norge av PharmaTech AS.

Vi snakker med hundrevis av kunder hver dag, og vi har samlet sammen spørsmålene de fleste av dere lurer på her.

Hvordan fungerer abonnementet?

Svar: Det skal være enkelt og greit å handle hos oss. Du får derfor forsendelsene direkte levert i postkassen din, slik at du er sikker på å aldri gå tom for kapsler. Den første forsendelsen blir levert innen 10 dager, og inneholder gratis forbruk for 2 måneder – du betaler kun porto kr 79. Deretter får du levert Collagen Plus® hver 4. måned for kr 796, og vi spanderer alltid portoen!

– Gratis levering direkte i postkassen
– Du får alltid ferske produkter
– Du går aldri tom for kapsler
– Ingen bindings- eller kjøpsforpliktelse
– Fleksibel levering, skreddersydd for deg
– Ingen forhåndsbetaling

 

Kan jeg tilpasse leveringene?

Svar: Du kan endre leveringene akkurat som du vil. Ta en pause, stopp eller korriger tidsintervallet som du ønsker, vår hyggelige kundeservice hjelper deg på best mulig måte slik at du blir fornøyd. Ring oss på telefon 62 02 23 00 man-fre 08.00-15.00, eller send en mail til post@biomed-pharma.no. For å gi deg maksimal frihet, fleksibilitet og topp kundeservice, er det heller ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelse knyttet til abonnementet.

Husk! Tar du dobbel dose, gi beskjed til kundeservice så tilpasser de din neste leveranse!

Hva inneholder Collagen Plus®?

Svar: Anbefalt dagsdose á 2 kapsler, inneholder 1000 mg virgin lakseolje fra Vestlandet i Norge, 100 mg udenaturert kollagen type I og II fra kylling, 1 mg mangan, 100 mg vitamin C og 16 µg vitamin D. Selve kapselskallet er laget av gelatin fra storfe. Vitamin C er en sterk antioksidant, og bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for leddbruskens og knoklenes normale funksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler og normal muskelfunksjon. Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler og til normal dannelse av bindevev, samt beskytte cellene mot oksidativt stress.

Hva er kollagen?

Svar: Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet hos mennesker, og 70 % av proteinet i brusken består av kollagen. Kollagen fungerer som støtdempere i alle ledd, og kollagen har en sentral funksjonalitet i ledd, og finnes b.la. i fingre, hofter og knær. På samme måte som en bilmotor, trenger leddene smøring og jevnlig «service».

Hva er spesielt med kollagenet i Collagen Plus®?

Svar: Collagen Plus® inneholder udenaturert kollagen type I og II. Kollagen type I finnes bl.a. i hud, sener, hår og kar, mens kollagen type II er den viktigste bestanddelen i leddbrusk. I Collagen Plus® er hovedinnholdet fra kollagen udenaturert type II fra kylling, men det finnes spor av type I. At vi velger å bruke udenaturert kollagen, betyr at du får i deg en kollagen hvor råvaren ikke er kjemisk bearbeidet. Vi velger kun ingredienser av ypperste kvalitet, og vi er glad for å kunne tilby denne formen for kollagen til våre kunder.

Hvor lenge og hvor mange kapsler må jeg ta?

Svar: Du får prøve Collagen Plus® i 60 dager helt kostnadsfritt*, ettersom det kan ta tid for kroppen å omstille seg. Vi tilråder deg å spise 2 – 4 kapsler daglig, slik at virkestoffene i Collagen Plus® får mulighet til å tilpasset seg kroppen din. Hvordan bruken av kosttilskuddet oppleves er helt individuelt, men tilbakemeldingene fra våre kunder er å ha nok tålmodighet, og ta kapslene jevnt og kontinuerlig. Husk også at Collagen Plus® inneholder mange nyttige næringsstoffer som omega 3 og viktige vitaminer og mineraler. * Du betaler kun portoavgift på kr 79 på første forsendelse.

Tips! Sett Collagen Plus® tilgjengelig og godt synlig. Mange liker å ha boksen fremme på kjøkkenbenken, slik at de ikke glemmer å ta kapslene! Eller oppbevar boksen i kjøleskapet.

Er det noe jeg må å ta hensyn til når jeg spiser Collagen Plus®?

Svar: Tar du kapslene på tom mage, kan det i svært få tilfeller forekomme løs mage. Vi foreslår at du tar kapslene sammen med mat, gjerne til et måltid som middag. Hvis du tar livsviktige medisiner og er i tvil om det er forenelig med kosttilskudd, anbefaler vi at du tar kontakt med din fastlege.

Er Collagen Plus® norsk?

Svar: Collagen Plus® er et kosttilskudd som er utviklet og produsert i Norge. Selskapet Pharmatech utenfor Fredrikstad fremstiller Collagen Plus® på deres hypermoderne fabrikk, etter farmasøytisk standard Good Manufacturing Practice (GMP).

Har dere en medlemsklubb?

Svar: Ja, det har vi. Ved ditt første kjøp, få du som kunde hos oss et automatisk og gratis medlemskap i fordelsklubben PLUS. Medlemskapet gir deg alltid fri frakt og levering rett til postkassen*. Du mottar eksklusive kundefordeler, rabatter og VIP-tilbud. Du kan bli kontaktet via brev, telefon, e-post, SoMe og SMS for å bli informert om våre tilbud og medlemsklubbfordeler fra oss og nære samarbeidspartnere av Skagerak Gruppen AS.
*Introduksjonstilbudet kan avvike.

Hvem er kundene dere fremstiller i markedsføringen?

Svar: Vi mottar daglig flotte tilbakemeldinger fra fornøyde kunder som både gleder og rører oss. Mange anbefaler Collagen Plus® til familie, venner og kjente, og ønsker å stå fram med sin opplevelse av kosttilskuddet. Alle våre kundehistorier er derfor virkelige fortellinger fra glade og aktive kunder, som håper at andre skal få kjenne på den ekte Collagen Plus®-følelsen. Vi synes det er flott å få lov til å videreformidle våre kunders selvopplevde erfaringer, fordi det er brukeren som kjenner seg selv og sin kropp aller best. Send gjerne inn en e-post til post@biomed-pharma.no og del din historie!