Collagen Plus er et must for leddene mine!

Del dette

Hele Norges gladgutt Svein Østvik har opplevd mye de siste årene. Han har deltatt i Farmen kjendis og kjempet seg nesten til semifinalen, hvor han vant alle nordmenns hjerter. På hjemmebane har Svein kjempet sin egen kamp mot fysiske begrensninger, og sakte, men sikkert jobbet seg til storform.

Ikke ta helsa for gitt!

– Jeg syns helsa er utrolig viktig og spesielt når du kommer opp i åra. Du kan ikke ta ting for gitt, og jeg møter stadig jevnaldrende og tenker det ikke er så lett å fortsette å gjøre de samme tingene for mange. Selv om jeg blir eldre, ønsker jeg det skal ta lengst mulig tid.

Svein forklarer ivrig videre at det fysiske og det psykiske spiller inn på hverandre. Men at man kan finne et hjelpemiddel i hverdagen, gå for det og se etter muligheter istedenfor begrensninger.

En venn så Sveins knær

Hvordan Svein kom over Collagen Plus, var ganske tilfeldig. Han var på strandtur, og venninna hans kikket på knærne hans og sa «dette må vi gjøre noe med, Svein». Hun bestilte en prøvepakke med Collagen Plus, og Svein tenkte at han ikke hadde noe å tape på å prøve. Etter en måneds tid føltes det så riktig at han bare fortsatte.

Svein ler med sin karakteristiske latter fra kjøkkenet i Asker:

Collagen Plus gjør det at jeg kan bruke kroppen min på samme måte som tidligere. Jeg trener mer nå enn tidligere og kan se en klar forbedring i min livskvalitet.

Svein er bestemt på at nøkkelen til å være i form har vært leddproduktet Collagen Plus.

Altså, Collagen Plus, det har gjort at mitt liv ikke har innskrenka seg. Det er en del av hverdagen og det å kunne være meg, så når leddene fungerer er det lett å si at jeg synes dette er fint!

Livet som han alltid har ønsket

I livet vil Svein se etter muligheter istedenfor begrensninger og samme gjelder helsen hans. – Collagen Plus gjør at jeg kan få brukt kroppen min på samme måten som jeg har alltid ønsket å gjøre. Jeg har jo vært aktiv i hele mitt liv, og det kan jeg fortsatt være og det er helt nydelig, avslutter han smilende.

Prøv originalen Collagen Plus i 60 dager


  Helsefunksjoner:

  Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Kosttilskuddet dekker også dagsbehovet for vitamin D.

  Fra barkrakker i syden, til knebøy på trening

  Les mer »

  Livsglede er god helse!

  Les mer »