Omega Plus B-Complex er et kosttilskudd med en unik kombinasjon av omega 3 og viktige B-vitaminer.
Omega Plus B-Complex inneholder gunstige omega 3-fettsyrer, vitamin D og alle B-vitaminene som spiller sentrale roller i kroppen vår.

BESTILL NÅ

Prøv originalen Omega Plus B-Complex gratis i 60 dager*

Legg inn ditt telefonnummer og vi henter din adresse og fyller ut skjema


  * Du betaler kun kr 79 i frakt for velkomstpakken. Deretter mottar du forsendelser hver fjerde måned for kun kr 149 per måned inkludert fri frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én per husstand.

  Deklarasjon: Omega Plus B-Complex

  Omega Plus B-Complex er et kosttilskudd med en unik kombinasjon av omega 3 og viktige B-vitaminer. Omega Plus B-Complex inneholder gunstige omega 3-fettsyrer, vitamin D og alle B-vitaminene som spiller sentrale roller i kroppen vår.

  Hjerne og syn: Omega 3 er rik på de riktige fettsyrene DHA og EPA som bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og et normalt syn.*
  Hjertet: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon.**
  Normal muskelfunksjon: Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler og normal muskelfunksjon. Vitamin D bidrar også til normalt opptak og utnyttelse av kalsium og fosfor, som er viktig for et sterkt skjelett.
  Immunsystem og energi: Vitamin D, B2, B3, B5, B9 og B12, samt mineralene kobber og selen bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitaminene B3, B5, B6, B9 og B12 bidrar til å redusere tretthet. B-vitaminene Tiamin (B1), Riboflavin (B2), Niacin (B3), Pantotensyre (B5), B6, Biotin (B7) og B12 bidrar til normal energiomsetning.
  Nervesystem og psykologisk funksjon: B-vitaminene B1, B2, B3, B6, B7 og B12, bidrar til nervesystemets normale funksjon. B- vitaminene B1, B3, B6, B7, B9 og B12 bidrar til normal psykologisk funksjon som hukommelse og læringsevne.

  * Den gunstige virkingen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA.
  ** Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. 

  Innhold per anbefalte dagsdose: 2 kapsler 4 kapsler
  Fiskeolje 1000 mg 2000 mg
  Hvorav:
  – Omega-3 fettsyrer totalt 330 mg 660 mg
  – DHA 127 mg 254 mg
  – EPA 155 mg 310 mg
  – DPA 22 mg 44 mg
  – LC-MUFA 117 mg 234 mg
  Tiamin (B1) 0,55 mg 1,1 mg (100*)
  Riboflavin (B2) 0,7 mg 1,4 mg (100*)
  Niacin (B3) 8 mg 16 mg (100*)
  Pantotensyre (B5) 3 mg 6 mg (100*)
  Vitamin B6 0,7 mg 1,4 mg (100*)
  Folsyre (B9) 100 µg 200 µg (100*)
  Biotin 25 µg 50 µg (100*)
  Vitamin B12 1,25 µg 2,5 µg (100*)
  Inositol 10 mg 20 mg (100*)
  Vitamin D 10 µg 20 µg (100*)

  * % av referanseinntak

  Ingredienser: Fiskeoljekonsentrat av triglyserider (68%), gelatin, konsistensbevarer (glyserol), myoinositol, nikotinamid, kalsium-D- pantotenat, antiklumpemiddel (silisiumdioksid), pyridoksinhydroklorid, tiaminhydroklorid, riboflavin, pteroylmonoglutaminsyre, fargestoff (kalsiumkarbonat), gurkemeieekstrakt (Curcuma longa), metylkobolamin, D-biotin, kolekalsiferol, overflatebehandlingsmiddel (bivoks).

  Anbefalt døgndose: 2 – 4 kapsler.

  Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. Anbefales ikke til barn under 3 år. Oppbevares tørt, kjølig og utilgjengelig for barn.

  Utviklet og produsert i Norge av PharmaTech AS.

  Vi har over 20 års erfaring fra bransjen og snakker med hundrevis av kunder hver dag. Her har vi samlet spørsmålene de fleste av dere lurer på.

  Plus – medlemsklubb med bare fordeler

  Ved ditt første kjøp, får du som kunde hos oss et automatisk og gratis medlemskap i fordelsklubben PLUS. Medlemskapet gir deg alltid fri frakt og levering rett til postkassen*. Som medlem kan du være trygg på å motta de ferskeste produkter og forsendelser i rett tid. Du mottar eksklusive kundefordeler, rabatter og VIP-tilbud. Du kan bli kontaktet via brev, telefon, e-post, SoMe og SMS for å bli informert om våre tilbud og medlemsklubbfordeler fra oss og nære samarbeidspartnere av Nutriment AS. Er du medlem får du spesialpris på Omega Plus B-Complex når du abonnerer på flere produkter samtidig. Ta kontakt med kundeservice for spesialtilbud. *Introduksjonstilbudet kan avvike.

  Hvordan fungerer medlemskapet?

  Det skal være enkelt og greit å handle hos oss. Du får derfor forsendelsene direkte levert i postkassen din, slik at du er sikker på å aldri gå tom for kapsler og opprettholder din helserutine. Den første forsendelsen blir levert innen 10 dager, og inneholder gratis forbruk for 2 måneder – du betaler kun porto kr 79 med mindre annet ikke er avtalt. Deretter får du levert Omega Plus B-Complex hver 4. måned for kr 596 – kun 149 kr mnd, og vi spanderer alltid portoen!

  Er du allerede medlem i kundeklubben PLUS får du spesialpris på Omega Plus B-Complex når du abonnerer på flere produkter samtidig. Ta kontakt med kundeservice for spesialtilbud.

  – Gratis levering uansett ordrestørrelse
  – Du får alltid ferske produkter
  – Du går aldri tom for kapsler
  – Ingen bindings- eller kjøpsforpliktelse
  – Fleksibel levering, skreddersydd for deg
  – Personlig kundeservice
  – Ingen forhåndsbetaling
  – Tips, råd og rabatter

  Kan jeg tilpasse leveringene?

  Du kan endre leveringene akkurat som du vil. Ta en pause, stopp eller korriger tidsintervallet som du ønsker, vår hyggelige kundeservice hjelper deg på best mulig måte slik at du blir fornøyd. Ring oss på telefon 620 22 300 man-fre 08.00-15.00, eller send en mail til post@omegaplus.no. For å gi deg maksimal frihet, fleksibilitet og personlig kundeservice, er det heller ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelse knyttet til abonnementet.

  Hvorfor ta omega 3 tilskudd?

  Det er kun marine kilder som inneholder de langkjedede omega-3 fettsyrene eikosapentaensyre (EPA) og dokosaheksaensyre (DHA). Forskning viser at det er nettopp disse omega-3 fettsyrene vi bør passe på å spise mer av, fordi de har bevist gunstig effekt på hjernen, hjertet og synets normale funksjon. Tilførsel av omega 3-fettsyrer gjennom kosthold og kosttilskudd er derfor viktig for å sikre inntak av de viktige omega 3- fettsyrene.

  Ifølge helsedirektoratets kostråd bør man spise fet fisk til middag to til tre ganger i uken, og gjerne bruke fisk som pålegg. Seks påleggsporsjoner med fisk tilsvarer omtrent én middags-porsjon. Eksempler på gode kilder til disse fettsyrene er fet fisk som sild, makrell, laks og torskelever, og tilskudd som Omega Plus B-Complex.

  Hva inneholder Omega Plus B-Complex?

  Omega Plus B-Complex inneholder gunstige omega 3-fettsyrer, vitamin D og alle de 8 viktige B-vitaminene som spiller ulike roller i kroppen vår. Mer om ingrediensene

  Hvor lenge og hvor mange tabletter må jeg ta?

  Du får prøve Omega Plus B-Complex i 60 dager helt kostnadsfritt*, ettersom det kan ta tid for kroppen å omstille seg. Vi tilråder deg å ta anbefalt dagsdose, slik at virkestoffene i Omega Plus B-Complex får mulighet til å gjøre jobben. Hvordan bruken av kosttilskuddet oppleves er helt individuelt, men tilbakemeldingene fra våre kunder er å ha nok tålmodighet, og ta tablettene jevnt og kontinuerlig. * Du betaler kun portoavgift på kr 79 på første forsendelse.

  Hvorfor skal jeg ta både Collagen Plus og Omega Plus B-Complex?

  Omega Plus B-Complex utfyller Collagen Plus, da man får i seg ekstra av de sunne fettsyrene som DHA og EPA, samt alle viktige B-vitaminer. Til sammen dekker kosttilskuddene de essensielle vitaminer og mineraler kroppen har bruk for.

  Er Omega Plus B-Complex norsk?

  Omega Plus B-Complex er et kosttilskudd som er utviklet og produsert i Norge. Selskapet Pharmatech utenfor Fredrikstad fremstiller Omega Plus B-Complex på deres hypermoderne fabrikk, etter farmasøytisk standard Good Manufacturing Practice (GMP).

  Hvem er BioMed Pharma AS?

  BioMed Pharma AS er en innovativ norsk leverandør av kosttilskudd med en klar visjon: Vi setter kvalitet foran kvantitet! Vi har over 20 års erfaring i bransjen, og vår kjernekompetanse er å sende kosttilskudd av høy kvalitet rett hjem til forbruker.

  Våre kosttilskudd er basert på rene, naturlige og godt vitenskapelig dokumenterte ingredienser. Vi følger farmasøytisk standard GMP, og alle råvarene blir levert til vår norske produsent (Pharmatech AS) med mikrobiologisk sertifikat.

  Å kjøpe kosttilskudd direkte fra oss, innebærer at vi kan holde prisene nede tross høye kvalitetskrav.  Det koster ingenting å bli medlem, og vi tilbyr fleksible leveranser for å tilby å gi deg maksimal frihet og personlig kundeservice. Det er aldri noen bindingstid eller kjøpsforpliktelse knyttet til abonnementet vårt, og vi ønsker at det skal være enkelt å være kunde hos oss.

  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 62 02 23 00 alle hverdager kl. 08.00-15.00. Du kan også sende en e-post til post@omegaplus.no. For å gi deg maksimal frihet, fleksibilitet og topp kundeservice, skreddersyr vi leveringene etter ditt behov. Vår hyggelige kundeservice står parat for å kunne hjelpe deg på best mulig måte, slik at du blir fornøyd.